CORONA

Wie gaat 2020 nog vergeten? Voor mij als Generatie X was dit toch met stip het meest bizarre, ontwrichtende en bijzondere jaar ooit. 

Als contentmaker wil je meteen de verhalen vastleggen! In beeld of in tekst. Aangezien dat eerste een schier onmogelijke taak werd tijdens de intelligente lockdown koos ik voor het laatste. Ondernemen in tijden van Corona vond ik een razend interessant onderwerp. Wat met alle moeite van de wereld viel deze pandemie niet echt onder ondernemersrisico en dus ging iedereen aan de slag om een goede manier uit de crisis te komen.

De verhalen die ik begin dit jaar schreef werden gewaardeerd. Door zowel de ondernemers als de lezer. De ondernemer omdat die behoefte had aan het luisterend oor en vol energie zat om er het beste van te maken. De lezer omdat het fijn is om die veerkracht van bekenden of onbekenden mee te krijgen vanaf de zijlijn.

Het leverde me zelfs indirect mooie nieuwe klussen op toen de maatregelen werden versoepeld. En daar ben ik de opdrachtgevers nog steeds dankbaar voor!

Het is inmiddels eind 2020. Het coronavaccin lijkt binnen afzienbare tijd beschikbaar. Er gloort – al is het misschien in de verte – weer hoop. Op een beetje terug naar normaal. Voor mij dus ook tijd om een terugblik te maken. Op 2020. Het meest bizarre jaar in decennia.