OVER MIJ

Leuk dat je er bent! Ik ben Niki Janssen (1977) en wil me graag aan je voorstellen. Want waar komt 100% Niki vandaan?

Twintig jaar geleden stapte ik als groentje de mediawereld in. Vanuit mijn opleiding Media- en Cultuurwetenschappen kreeg ik de kans om als regelneef mee te werken aan grote (studio)programma’s voor IdtV en Endemol. Droge witte wijn klaarzetten voor de toenmalige grote presentatoren van Nederland en het regelen van een studio vol ‘klapvee’ – zoals we het achter de schermen oneerbiedig noemde – was een leuk begin. Maar ik wilde meer! Al snel mocht ik ook  meedenken en sparren over het opzetten van nieuwe televisieformats. Deze creatieve en inhoudelijke jas paste me een stuk beter.

Mijn Limburgse roots lieten me echter niet los en bij L1 kreeg ik de kans om mij op het journalistieke vlak verder te ontwikkelen. Ik ging als verslaggever aan de slag en vertelde de nieuwsverhalen uit de regio. Zowel voor als achter de camera. Uiteindelijk bracht me dit de functie van eindredacteur voor radio, televisie en internet. Een prachtige rol die ik heb laten varen toen ik mama mocht worden.

Na een uitstapje in het bedrijfsleven als communicatie-adviseur ben ik terug op mijn thuishonk. Want het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik sta te popelen om mijn ervaring in de mediawereld verder uit te diepen voor jou. Ik zou mezelf omschrijven als een ambitieuze, creatieve sparringpartner met hoopjes ervaring. Een echte doorzetter die altijd volle kracht vooruit wil. Eerlijk en betrokken. Al die kwaliteiten komen samen in 100%Niki.